Dameklip hos professionel damefrisør

​Hos M-SCH​ACK tilbyder vi dameklip til vores mange trofaste kunder i Næstved. Vores frisører er yderst professionelle og tager os god tid til at give dig en rigtig god behandling og service i rare og behagelige omgivelser. 

Vi har fokus på dine ønsker og behov, så har du lyst til at prøve en ny frisure af, er vi altid friske på at prøve noget nyt. Gennem mange år har vi tilbudt dameklip til kvalitetsbevidste kvinder, der går i detaljer. 

Vores damefrisør er selv utroligt perfektionistiske i alle henseender, hvorfor du altid kan forvente, at du får en flot klipning, farvning og meget andet inden for hårpleje, der lever op til dine forventninger.

Damefrisør med ekspertise inden for dameklip

Ser du det som wellness at gå til damefrisør, vil du elske at få dameklip hos os. Vi har en bred palet af de bedste mærker inden for hårprodukter, som du kan nyde godt af. Skal du have klippet spidser, have et helt nyt look og/eller farvet hår, sørger vi for, at du kommer ud som et nyt menneske.

​Vi er utroligt imødekommende både personligt og fagligt, hvorfor du kan få udført dameklip, som du ønsker det. God service er en selvfølge, og kvalitet er en mærkesag.

Bestil tid i vores damefrisør, hvis du vil have inspiration til at prøve noget nyt, eller hvis det blot er tid til at få håret klippet lidt kortere. Vi er for at hjælpe dig. Priser på dameklip variere efter omfanget se vores priser her.

Ring for tidsbestilling til dameklip

Skal du bestille tid til dameklip? Så ring og aftal en tid. Vi tager os godt af dig og dit hår, så du får det ønskede look. Og vi er altid med på at prøve noget nyt af, hvis du har gode idéer.

Du kan ringe til os på telefon 55 77 70 10 eller Online booking.

Bestil en tid i vores frisørsalon i dag

Er det ved at være på tide med et visit hos din lokale frisør til et nyt look, kan du bestille tid i vores frisørsalon. Vi er altid imødekommende og ser frem til at se dig på salonen.

Kontakt os for booking af tid i vores frisørsalon på telefon 55 77 70 10 eller benyt vores online booking, for nem og hurtig booking af tid til frisør, midt i Næstved.​​

logo-hvid

Præstøvej 57, 4700 Næstved

​CVR: 28491379

Telefon: 55 77 70 10

Åbningstider

Mandag​

9.00 - 17.30

Tirsdag​

9.00 - 17.30

Onsdag​

9.00 - 17.30

Torsdag​

9.00 - 19.00

Fredag​

9.00 - 17.30

Lørdag​

8.00 - 14.00

Navigation

↳  Dameklip

↳  Herreklip

↳  Priser

↳  Frisører

↳  Kontakt