Herreklip af herrefrisør med ​fokus på god service

Hos M-SC​HACK i Næstved tilbyder vi herreklip af en erfaren herrefrisør. Alle vores frisører er professionelle, og vi tager os god tid til kunderne ved både dame- herre og børneklip. Derfor kan du være sikker på at få god behandling og en god service af din herrefrisør.

Herrefrisør til alt fra det nemme til det avancerede

Vi tilbyder alt inden for herreklip. Det kan være det simple, nemme og hurtige, men det kan også være det smarte, avancerede og omfattende. Det simple er naturligvis også smart, men nogle vil lidt mere. Dog foretrækker mange mænd, at det bare er nemt, hurtigt og smart. Din herrefrisør hjælper dig med at tage det rette valg.​

Vi har altid fokus på dine ønsker og behov, uanset om du ønsker det sædvanlige herreklip, eller du ønsker at eksperimentere.

Du kan altid være sikker på, at din herrefrisør har sans for detaljen, mode og trends. Vi klarer også hårfarvning og al anden hårpleje, hvis du ønsker det.

Vi er imødekommende over for alle ønsker og behov, og den gode service er en selvfølge, ligesom kvalitet er en mærkesag for os.

Kontakt os gerne for at bestille tid til herreklip

​Du er altid velkommen til at kigge forbi for at få en snak med din herrefrisør, men det er en god ide at bestille tid til herreklip på forhånd. 

Du kan ringe til os på telefon 55 77 70 10 eller Online booking.

Bestil en tid i vores frisørsalon i dag

Er det ved at være på tide med et visit hos din lokale frisør til et nyt look, kan du bestille tid i vores frisørsalon. Vi er altid imødekommende og ser frem til at se dig på salonen.

Kontakt os for booking af tid i vores frisørsalon på telefon 55 77 70 10 eller benyt vores online booking, for nem og hurtig booking af tid til frisør, midt i Næstved.​​

logo-hvid

Præstøvej 57, 4700 Næstved

​CVR: 28491379

Telefon: 55 77 70 10

Åbningstider

Mandag​

9.00 - 17.30

Tirsdag​

9.00 - 17.30

Onsdag​

9.00 - 17.30

Torsdag​

9.00 - 19.00

Fredag​

9.00 - 17.30

Lørdag​

8.00 - 14.00

Navigation

↳  Dameklip

↳  Herreklip

↳  Priser

↳  Frisører

↳  Kontakt